Mining.bg - Отново в играта

07 Jan 2021 | 00:00
Mining.bg - Отново в играта

Ние сме отново тук и сме готови да Ви предоставим всичко, от което имате нужда. 

 

Колко често чувате, че криптовалутите са бъдещето? Може би Ви е дотегнало, но това е факт. Истината е, че бъдещето е тук! Инвестициите в криптовалути постоянно нарастват, а в това число и желаещите да добиват. А това означава и по-голяма конкуренция! 

 

Защо Ви казваме всичко това? 

Много хора смятат, че добивът на криптовалути е лесна работа и просто е нужно да разгледаме един туториал в Google или Youtube. Ние сме тук, за да Ви убедим в противното. Колкото повече конкуренти имате, толкова по-добра конфигурация е нужна, за да се извлече максимална печалба за кратко време. 

 

Какво Ви е нужно? 

Най-добрата възможна майнинг риг конфигурация съобразена с вашия бюджет, както и подходящ софтуер, който е нужно да бъде периодично пренастройван и поддържан. 

 

Каква е нашата роля? 

Нашата цел е да предоставим най-добрите майнинг решения в България за нашите клиенти.

 

Работата ни се състои в това да Ви консултираме коя е най-печелившата комбинация от компоненти, които можете да закупите. Затова предлагаме както и вече готови майнинг ригове, така и възможност за индивидуални комбинации след консултации. Задачите ни обаче не се изчерпва само с това. Освен гаранция, ние Ви предлагаме периодична поддръжка и настройване на софтуер. Нашият технически екип е готов да Ви помогне 6 дни в седмицата с всякакви въпроси. 

 

Защо това е важно? 

Ние се занимаваме професионално с криптовалути. С дългогодишен опит в тази сфера, ние желаем да помогнем на други ентусиасти, които желаят да се занимават добив на криптовалути. 

 

Само това ли са вашите предложения? 

Всеки знае, че иновации в технологичен аспект се правят почти ежедневно. Ние следим тези трендове и се стараем да Ви снабдим с най-съвременните технологии. Нашият продуктов асортимент се обновява непрекъснато! 

 

Защо да се доверим на Вас?  

Ние се стремим да предоставим конфигурации и софтуерни решения за максимален добив. Изработваме майнинг риговете с дебели алуминиеви профили, което е изключително важно, за да се избегне нагряване и да се предостави необходимото охлаждане.

Доверете се на нашия екип от професионалисти и започнете добивът на криптовалути сега! Очаквайте и новите ни продукти, които ще бъдат налични съвсем скоро. 

 

Следете нашия сайт… Следва продължение…