Митове и легенди за mining.bg

17 May 2018 | 12:17
Митове и легенди за mining.bg
 1. „Мани ги тея те си слагат техни портфейли и копат за тях си.“
  Всички ригове, изградени от нас са настроени, така че 99% процента от добива да отива в портфейлите на нашите клиенти, а 1% от добива отива за claymore (софтуера, с който се копае).
  Съгласни сме, че това е честа практика, която се прилага от продавачи на евтини ригове втора ръка в olx, но ние не я практикуваме. Всички ригове се изграждат със софтуер по желание на клиента, като той може да го смени по всяко време.
 2. „Много скъпо продават тези, аз същата карта си я взех преди 6 месеца от едно манияче в alo.bg.“
  Съгласни сме, че има възможности да се сдобиете с карти на по-ниски цени, но в повечето случаи тези доставчици не издават данъчни фактури, гаранция и касове бележки или видеокартите са работили известно време за тях. Всички наши продукти се продават с касова бележка и данъчна фактура и в случай, че имате собствена фирма, ще може да се възползате от данъчен кредит.
 3. „Що не вземеш да си го сглобиш сам тоя риг наш кви хубави видеа има в youtube… Всичко си обясняват.“
  Всеки има право да  сглоби сам своя риг, дори имаме случаи, в които изпращаме всички компоненти за риг, за да може клиента да си го сглоби сам. Изграждането на майнинг ригове е основна дейност за нас, а не хоби. Стараем се да добавяме допълнителна стойност, като предоставяме безброй съпътстващи услуги, като започнем от безплатна поддръжка и консултации на нашите клиенти и завършим с иновативен софтуер за автоматично копаене на най-рентабилната валута без комисионна. Гарантираме Ви, че има огромна разлика и в качеството на крайния продукт, който предлагаме.
 4. „Тея са схема.. само вземат парите на хората и ги лъжат.. купи си от мене много хубав щи го направя.“
  Всеки, който има желание, може да заповяда в офиса ни в Пловдив, в Бизнес Център Гранд и да се увери, че зад Mining.bg стоят реални хора.

 

Ето ги и реалните предимствата при избора на Mining.bg:

 • Риговете се издават напълно настроени и оптимизирани за максимален добив. Целият добив е за клиента и ние не взимаме процент от добива. От Вас се изисква единствено да ни изпратите своя крипто портфейл.
 • Риговете могат да бъдат настроени да копаят желана от клиента валута или избрана от нас такава.
 • Всеки риг върви с подробно описание как се работи с него и безплатно обучение от нашия технически отдел.
 • Цената на всички продукти е с ДДС и за всяка продажба се издава данъчна фактура. Готовите ригове се водят сървърни конфигурации, за които може да се ползва данъчен кредит.


Софтуер

Настройката и софтуера на риговете е по желание на клиента. Mining.bg предлага софтуер, разработен от нас, който следи всички статистики и натоварвания на риговете, като включително ще можете да включите опцията за автоматично копаене на най-рентабилната валута в това време от деня.
Също така има опция за автоматичен или ръчен софтуерен и хардуерен рестарт на машината, за да може да сте минимално ангажирани в случай на забавяне или забиване на машините. Рестартите могат да се извършват и през мобилния Ви телефон.


Поддръжка

Всички ригове са с включена 12-месечна безплатна поддръжка от датата на закупуването. Техническият отдел е на линия 6 дни в седмицата, за да отговори на всички въпроси и проблеми, свързани с правилното функциониране на риговете. При нужда диагностицираме дистанционно и изпращаме нужните резервни части по куриер за наша сметка.


Гаранция

Всеки компонент на рига, закупен от Mining.bg, се продава с двугодишна гаранция от датата на закупуването му. В случай, че закупен от Вас компонент дефектира, ще бъде заменен с нов. Времето за замяна е един работен ден, ако имаме наличност на компонента. Гаранцията включва дефектирали екстендъри и флашки, които биват пращани по куриер за наша сметка.


Доставка

Доставката на всички ригове, поръчани в България, се извършва от куриер до вратата на посочения от получателя адрес или до офис на куриер. При по-голям брой ригове, доставката се осъществява от Mining.bg. Предлагаме и възможност да вземете лично риговете от офисите ни в Пловдив и София.


Плащания

Плащанията са 50% при поръчка на рига, а останалите 50% се плащат на куриера при доставка и след тест на рига. Mining.bg предлага и закупуване на всички налични компоненти на склад с плащания в криптовалута.


Консултации

Ние консултираме при въпроси, свързани с изграждане на пространство за съхранение на риговете, включително и при въпроси относно захранването и правилно изградената вентилация. Помагаме с изграждането на вътрешната LAN мрежа, с цел най-добра ефективност на риговете.


Как можете да изтеглите криптовалутата си?

Mining.bg е партньор с Altcoins.bg, които са лидери в крипто обмяната. За улеснение на нашите клиенти, предлагаме теглене на валута в нашите офиси в Пловдив и София. За суми над 100 000 лв. е нужна един ден предварителна заявка. Валутата може да се изтегли и онлайн, по банка, epay.bg или на каса на EasyPay.
Клиентите на Mining.bg се възползват от преференциални комисионни при обмяна.
За информация за налични ригове и срокове за доставка, можете да се свържете с нас на телефон (+359 889 43 19 00) или от формата за контакт.


Техническа характеристика

Всички наши ригове са с възможно най-качествените компоненти, които преди това са тествани многократно от Mining.bg.
Рамките са изградени от дебели алуминиеви профили, които са изключително здрави и негорими. Можем да направим и различни цветови решения по индивидуална поръчка.
Рамките са така проектирани, че могат да се поставят една върху друга, което спестява пространство и спомага за по-лесно охлаждане.