Help секция на mining.bg

Тук може да намерите повече информация относно функционалностите на сайта

За Нас

Нагоре

 

Какво е Mining.bg?

Mining.bg е първият специализиран български уебсайт, осигуряващ всичко необходимо за нуждите на хората, занимаващи се с криптовалути. Работим с едни от най-големите дистрибутори на хардуер в цяла Европа и можем да осигурим всички най-търсени компоненти за окомплектоването на професионален риг за криптовалути.

 


 

С какво се различава Mining.bg от всички останали?

Ние сме етусиасти, които вярват, че криптовалутите ще навлизат с все по-голяма сила в нашия животи и искаме да сме част от трансформацията на бъдещето. Вярваме, че споделянето на знанията ни, ще помогне да направите правилния избор и инвестиция.

 

Нашите услуги

Сглобяване

ПMining.bg предлага възможността да сглобим или пренаредим Вашите компоненти, така че те да могат да бъдат подредени в най-оптималната позиция, позволяваща по-доброто охлаждане на видеокартите и същевременно да имате възможността да позиционирате Вашите ригове един над друг.

Колокация

На 15-ти януари стартира новата ни услуга, която ще позволи да съхранявате Вашите ригове в оборудвани от нас помещения, които са специално приспособени за целта. Предлагаме 24-часова поддръжка и 24-часова охрана.

Поддръжка

Mining.bg предлага гаранция, настройване и поддръжка на всички закупени от нас компоненти, като има възможност за първоначална консултация и настройка, както и ежемесечна поддръжка и обновяване на софтуера и риговете.

Cloud mining В случай, че не желаете да поддържате майнинг ригове за криптовалута, можете директно да наемете част от нашите налични мощности, като имате възможност сам да определите валутата, по която искате да работите или да активирате автоматичната ни програма за превключване към най-печелившите валути в рамките на последните 60 минути. Минималната мощност, която можете да закупите, е 300 MH/s за период от 2 години. За повече информация можете да се свържете с наш консултант.
Сигурен портфейл С нарастването на измамите и откраднати средства, има все по-голяма нужда от сигурни портфейли за съхранение на Вашите криптовалути. Mining.bg предлага консултация относно възможностите за съхранение, теглене и прехвърляне на Вашите средства.

Основни въпроси

Нагоре

 

Какъв е срокът на доставка?

Всички налични продукти се изпращат в рамките на един работен ден след направената поръчка. След всяка направена поръчка, наш служител се свързва с клиента, за да може да потвърди данните и адреса за доставка. Mining.bg си запазва правото да откаже или да не изпрати поръчка, когато има съмнения за възможна злоупотреба от страна на клиента или когато получателя на поръчката не отговаря на телефонните обаждания или изпратените електронни съобщения. В случай, че един или част от поръчаните компоненти са изчерпани, Mining.bg трябва да уведоми клиента за очаквано забавяне на срока за доставка.Каква е цената на доставката?

Цената на доставка е безплатна за цялата страна.Какви са начините на плащане?

Плащанията се извършват чрез наложен платеж, по банка, чрез дебитна или кредитна карта, Epay.bg и PayPal.Какво е минималното количество, което трябва да се закупи?

Минималното количество, което трябва да закупите от даден продукт, е опоменато на страницата на самите продукти.Имам ли право да откажа поръчка?

Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:

  • - доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
  • - при транспортирането стоката е била повредена;
  • - цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена;Защитени ли са личните ми данни?

Mining.bg полага дължимата грижа и отговаря за защита на информацията за Клиента, станала му известна по повод покупко-продажбата на стоки чрез магазина - предмет на настоящите Общи условия, освен в случаите на непреодолима сила или случайно събитие.