Нашите услуги
  • Поддръжка
  • Индивидуални решения
  • Доставка на ригове
  • Крипто борса
Поддръжка
Mining.bg осигурява гаранция, настройване, периодична поддръжка на всички закупени компоненти, както и обновяване на софтуер. Предлагаме възможност за първоначална консултация и конфигуриране.
Индивидуални решения
Mining.bg предлага и персонализирани майнинг ригове. Има възможност за сглобяване на Вашите предпочитани компоненти според Вашите желания. При избор на такъв тип ригове, свържете се с нас за повече информация относно цени и наличности.
Доставка на ригове
Сроковете за доставка на различните ригове зависи от наличността от видеокарти. Доставката на всички ригове до България се извършва от нашия екип. С възможност за лично вземане за Пловдив и София. За повече информация относно наличност и доставка, можете да се свържете с нас чрез телефон или формата за контакт.
Крипто борса
Нашият сайт предоставя актуална информация за курса на криптовалутите, както и извършва обмен на всякакви криптовалути с преференциални комисионни. Mining.bg е партньор с Altcoins.bg, които са лидери в крипто обмяната. Клиентите имат възможност да теглят валута в офисите ни в София и Пловдив, като за суми над 100 000 лв. е необходимо да се направи предварителна заявка от 1 ден.