Нашите услуги
  • Сглобяване
  • Kолокация
  • Поддръжка
  • Cloud mining
  • Сигурен портфейл
Сглобяване
Mining.bg предлага възможността да сглобим или пренаредим Вашите компоненти, така че те да могат да бъдат подредени  в най-оптималната позиция, позволяваща по-доброто охлаждане на видеокартите и същевременно да имате възможността да позиционирате Вашите ригове един над друг.
Kолокация
Скоро стартира новата ни услуга, която ще позволи да съхранявате Вашите ригове в оборудвани от нас помещения, които са специално приспособени за целта. Предлагаме 24-часова поддръжка и 24-часова охрана.
Поддръжка
Mining.bg предлага гаранция, настройване и поддръжка на всички закупени от нас компоненти, като има възможност за първоначална консултация и настройка, както и ежемесечна поддръжка и обновяване на софтуера и риговете.
Cloud mining
В случай, че не желаете да поддържате майнинг ригове за криптовалута, можете директно да наемете част от нашите налични мощности, като имате възможност сам да определите валутата, по която искате да работите или да активирате автоматичната  ни програма за превключване към най-печелившите валути в рамките на последните 60 минути. Минималната мощност, която можете да закупите, е 300 MH/s за период от 2 години. За повече информация можете да се свържете с наш консултант. Услугата ще стартира скоро.
Сигурен портфейл
С нарастването на измамите и откраднати средства, има все по-голяма нужда от сигурни портфейли за съхранение на Вашите  криптовалути. Mining.bg предлага консултация относно възможностите за съхранение, теглене и прехвърляне на Вашите средства.